{EAV:ba62a30cb0872e39} HostGator promo codes

Wednesday, March 2, 2011

10 Cara Nak Break up dengan Awek



1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...
2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..
3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)
4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab
 parents I dah meninggal...
5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...
6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...
7) Tiap2 hari I melancap, sehari sampai 10 kali....
8) Errr, sori, terpegang pulak....
9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10
10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....


P/s: Anggap ler ni saje2 nak ringan2 kepala, kenapa nak serius sangat he3
Post a Comment
;

Blogger Tricks

Kongsikan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More